Affiliate Parameter Catcher

Profil / Cont

Ce este un profil OPINION HERO?

Profilul dvs. OPINION HERO este ca o carte de vizită detaliată. Conține toate detaliile necesare pentru a vă invita să…
Profilul dvs. OPINION HERO este ca o carte de vizită detaliată. Conține toate detaliile necesare pentru a vă invita să participați la studii. Am putea, de exemplu, să vă întrebăm despre hobby-urile sau băuturile preferate în acest sens. Veți putea de asemenea indica în profilul dvs. la ce tip de studii doriți să fiți invitat (de ex. sondaje online, teste de produs, focus groupuri, cumpărător misterios). După ce v-ați înregistrat, puteți începe să vă completați profilul. Cu cât este mai detaliat profilul, cu atât mai selectiv și mai des vă vom putea invita să participați la studii.
Was this helpful?
0

Ce este un cont OPINION HERO?

Contul dvs. OPINION HERO este accesul dvs. la lumea OPINION HERO. Puteți participa întotdeauna la studii prin e-mail, totuși, multe…
Contul dvs. OPINION HERO este accesul dvs. la lumea OPINION HERO. Puteți participa întotdeauna la studii prin e-mail, totuși, multe alte setări și chestiuni administrative pot fi configurate doar în cont. Așadar vă rugăm să nu uitați informațiile de acces. Aici în zona de asistență vă vom explica tot ce puteți face cu contul dvs. și cum să rezolvați problemele. Vă ajutăm cu plăcere dacă tot mai aveți probleme!
Was this helpful?
0

Cum îmi pot folosi profilul/contul?

Profilul și contul dvs. OPINION HERO sunt precum capa și costumul unui supererou - pur și simplu nu puteți fără…

Profilul și contul dvs. OPINION HERO sunt precum capa și costumul unui supererou - pur și simplu nu puteți fără ele!

Dacă doriți să luați parte la studiile noastre, va trebui să ne trimiteți câteva informații despre dumneavoastră, pentru a vă putea invita la studii care vi se potrivesc. Din contul dvs., puteți accesa și invitațiile la studii, dacă pierdeți vreo invitație prin e-mail. În plus, vă puteți păstra detaliile la zi și puteți verifica câte Credite ați colectat și le puteți transforma în bani, cu condiția să aveți un număr suficient de Credite.

Was this helpful?
0

Cum de nu mă mai pot loga în cont?

Ați fost înregistrat la noi de ceva vreme și dintr-o dată nu vă mai puteți loga? Pot exista mai multe…

Ați fost înregistrat la noi de ceva vreme și dintr-o dată nu vă mai puteți loga? Pot exista mai multe motive.

  • Ați introdus corect detaliile de acces?
  • Poate că v-ați șters singur din greșeală? Se mai întâmplă!

Dacă sunteți sigur că detaliile de acces sunt corecte însă tot nu vă puteți loga, vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj.

Contactați-ne

Was this helpful?
0

Ce pot face dacă mi-am pierdut parola?

Vă puteți reseta cu ușurință parola, dacă o uitați vreodată. Trebuie să procedați după cum urmează: Mergeți la pagina de…

Vă puteți reseta cu ușurință parola, dacă o uitați vreodată.

Trebuie să procedați după cum urmează:

  • Mergeți la pagina de login
  • Dați clic pe „am uitat parola” de sub zona de login
  • Acum scrieți adresa de e-mail pe care ați folosit-o când v-ați înregistrat pe portalul de sondaje
  • Vă vom trimite imediat un e-mail cu un link pentru resetarea parolei
  • Verificați-vă inboxul
  • Dați clic pe linkul din email
  • Setați o nouă parolă
Was this helpful?
0

Cum de limba din profilul meu s-a schimbat?

V-ați logat și, dintr-o dată, limba profilului dvs. s-a schimbat? Orice este posibil pe lumea asta și complicațiile tehnice pot…

V-ați logat și, dintr-o dată, limba profilului dvs. s-a schimbat? Orice este posibil pe lumea asta și complicațiile tehnice pot apărea uneori. Nu vă panicați! Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să vă logați din nou și să așteptați câteva minute, folosiți un alt browser sau reporniți calculatorul. Apoi încercați să vă logați din nou.

Dacă problema persistă, vă rugăm să ne trimiteți un screenshot al paginii și o scurtă descriere a problemei, pentru a vedea despre ce este vorba.

Contactați-ne

Was this helpful?
0

Cum îmi pot actualiza profilul?

Vă puteți actualiza profilul logându-vă cu adresa de email și parola. Mergeți la „Profilul meu” pentru a vă schimba detaliile.…

Vă puteți actualiza profilul logându-vă cu adresa de email și parola. Mergeți la „Profilul meu” pentru a vă schimba detaliile. Dacă sunteți un nou OPINION HERO, vă rugăm să începeți prin completarea sondajului inițial din zona „Sondaje”. Acest lucru ne va permite să vă cunoaștem mai bine și să vă invităm la studii potrivite.

Vă rugăm să nu uitați să vă mențineți profilul la zi.

Was this helpful?
0

Cum îmi schimb adresa de email?

V-ați schimbat adresa de email? Nu vă faceți griji! Vă vom schimba adresa de e-mail cu plăcere. Din motive de…

V-ați schimbat adresa de email? Nu vă faceți griji! Vă vom schimba adresa de e-mail cu plăcere. Din motive de securitate, nu vă puteți schimba singur adresa de e-mail. Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj cu vechea și noua adresă de e-mail. Vă rugăm să nu uitați să vă actualizați și adresa de e-mail pentru PayPal, dacă este necesar. Adresa de e-mail a ambelor conturi trebuie să fie identică pentru a permite plățile.

Contactați-ne

Was this helpful?
0

Cum îmi pot șterge profilul?

Dacă sunteți sigur că nu mai doriți să participați la sondajele noastre și doriți să vă ștergeți în mod irevocabil…

Dacă sunteți sigur că nu mai doriți să participați la sondajele noastre și doriți să vă ștergeți în mod irevocabil profilul, puteți face acest lucru direct din zona de profil. Pentru aceasta trebuie să vă logați și să dați clic pe „anulare membru” din partea stângă.

Vă rugăm să rețineți că punem un accent sporit pe protecția datelor: Dacă vă ștergeți profilul va exista o scurtă perioadă în care vă vom putea reactiva. După expirarea acestei perioade, toate datele dvs., inclusiv eventualele Credite vor dispărea pentru totdeauna și nu le vom putea restaura. Bineînțeles că veți putea să vă înregistrați din nou la noi în astfel de cazuri.

Was this helpful?
0

Am o altă întrebare legată de contul meu.

Nu ați găsit încă un răspuns la întrebarea dvs.? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom…

Nu ați găsit încă un răspuns la întrebarea dvs.? Vă rugăm să ne trimiteți un scurt mesaj și vă vom ajuta cu plăcere!

Contactați-ne

Was this helpful?
0