Affiliate Parameter Catcher

La ce să mă aştept de la OPINION HERO?

Ce este OPINION HERO?

OPINION HERO este un serviciu oferit de SPLENDID RESEARCH GmbH ce permite persoanelor să se înregistreze ca participanți la sondaje…
OPINION HERO este un serviciu oferit de SPLENDID RESEARCH GmbH ce permite persoanelor să se înregistreze ca participanți la sondaje - gratuit și fără nicio obligație. Veți fi invitat prin email să participați la sondajele noastre. Puteți participa imediat în unele sondaje, prin chestionarul online sau aplicația pentru telefon mobil. Totuși, s-ar putea să fiți invitat și la o gamă largă de alt tip de sondaje: Testarea de produse, servicii sau calitate a serviciilor sau s-ar putea să fiți invitat să discutați anumite chestiuni cu alte persoane. Pentru angajamentul lor, OPINION HERO oferă participanților Credite ce pot fi transformate în bani. Totuși, cea mai bună parte este oportunitatea de a vă manifesta opinia ca un OPINION HERO și de a contribui activ la schimbare.

În vederea obținerii plății, colaborăm cu următoarele companii:
  • PayPal S.à.r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg
  • Skrill Ltd. in 25 Canada Square, E14 5LQ London, United Kingdom
Was this helpful?
0

Mai exact, cum funcționează OPINION HERO?

Pentru a participa la sondajele noastre, vă rugăm să vă înregistrați pe pagina noastră de internet OPINION HERO sau să…
Pentru a participa la sondajele noastre, vă rugăm să vă înregistrați pe pagina noastră de internet OPINION HERO sau să descărcați aplicația pentru iPhone sau Android. Înregistrarea este rapidă, facilă și gratuită. După ce v-ați completat profilul, veți fi invitat la sondaje prin email sau prin notificări trimise prin aplicație. Ca OPINION HERO, este foarte ușor să participați la diverse tipuri de studii și să vă exprimați părerea! În plus, veți primi și o remunerație ce va fi creditată în contul dumneavoastră pentru fiecare sondaj finalizat. După ce ați atins numărul maxim de Credite OPINION HERO, veți putea solicita cu ușurință plata prin PayPal.
Was this helpful?
0

Pentru ce dispozitive este disponibilă aplicația OPINION HERO?

Aplicația OPINION HERO a fost dezvoltată pentru dispozitive mobile ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS. Pentru moment nu…
Aplicația OPINION HERO a fost dezvoltată pentru dispozitive mobile ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS. Pentru moment nu există planuri de introducere a aplicațiilor pentru BlackBerry sau Windows Phone. Vă vom anunța de îndată ce vor apărea planuri pentru o extindere a sistemelor de operare.
Was this helpful?
0

La ce tipuri de sondaje să mă aștept?

Sondajele OPINION HERO acoperă întreaga gamă a studiilor de piață: Unele exemple ar putea fi sondaje online despre percepția asupra…

Sondajele OPINION HERO acoperă întreaga gamă a studiilor de piață: Unele exemple ar putea fi sondaje online despre percepția asupra publicități, discuții focus group despre o gamă de produse a unei companii, interviuri individuale despre obiceiurile de urmărire TV sau testarea calității serviciilor unei companii în calitate de cumpărător misterios.

Unele studii se desfășoară într-un studio de cercetări de piață din orașul dvs., altele la sediul companiilor sau retailerilor. Totuși, veți putea completa majoritatea sondajelor online. Înainte de a participa la un sondaj, veți primi întotdeauna o scurtă descriere. Aceasta vă va ajuta să vă decideți dacă doriți să participați sau nu. Veți găsi o descriere detaliată a diverselor tipuri de sondaje pe pagina noastră de internet sau în zona de asistență de pe această pagină.

Was this helpful?
0

Trebuie să particip la toate sondajele?

Ne bucurăm de fiecare dată când acceptați o invitație și ne împărtășiți opiniile! Însă bineînțeles că nu trebuie să participați…

Ne bucurăm de fiecare dată când acceptați o invitație și ne împărtășiți opiniile!

Însă bineînțeles că nu trebuie să participați la toate sondajele. Dumneavoastră decideți dacă doriți să participați sau nu la fiecare sondaj.

De asemenea, nu trebuie să ne spuneți dacă plecați în vacanță sau dacă vă îmbolnăviți.

Was this helpful?
0

Primesc ceva dacă particip?

Vă vom da șansa să faceți o diferență reală! Veți primi de asemenea informații exclusive despre ultimele trenduri și chestiunile…

Vă vom da șansa să faceți o diferență reală! Veți primi de asemenea informații exclusive despre ultimele trenduri și chestiunile importante din diverse domenii. Însă avem mai mult de oferit: pentru fiecare sondaj finalizat veți colecta Credite OPINION HERO în contul dumneavoastră. Cine poate colecta cele mai multe Credite?

Numărul de credite acordate poate varia foarte mult în funcție de tipurile de studii. Puteți primi 500 de Credite pentru un sondaj scurt sau până la 50.000 de Credite pentru o sarcină de tip Cumpărător Misterios. Vă vom spune întotdeauna câte Credite puteți obține înainte de a participa. Participarea este întotdeauna voluntară, bineînțeles. Dacă doriți, puteți solicita plata Creditelor.

Was this helpful?
0

Cât de des voi fi invitat la sondaje?

Ne pare rău, însă nu putem spune câte invitații veți primi. De asemenea, nu vă putem spune nici când anume…

Ne pare rău, însă nu putem spune câte invitații veți primi. De asemenea, nu vă putem spune nici când anume le veți primi.

Numărul de invitații depinde foarte mult de țara în care locuiți - sondajele se realizează mai frecvent în unele țări decât în altele. Participanții sunt de asemenea selectați la întâmplare, sau poate exista o preselecție în funcție de vârstă, sex, nivelul de educație, profesie, reședință etc. Aceasta depinde de cerințele grupului țintă stabilite de clienți.

Vă recomandăm să completați în totalitate profilul și să vă actualizați detaliile. Acest lucru ne va permite să ne asigurăm că sunteți invitați la sondaje în mod mai selectiv.

Se poate întâmpla și ca invitațiile noastre să ajungă în directorul de spam. Vă rugăm așadar să verificați regulat și să vă reglați setările în mod corespunzător. Ar fi bine să adăugați This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. în agendă pentru a fi sigur.

Was this helpful?
0

La ce tipuri de sondaje să mă aștept?

Sondajele noastre se realizează prin chestionare online și pot fi dintr-o gamă amplă de tematici - aceasta vă va permite…

Sondajele noastre se realizează prin chestionare online și pot fi dintr-o gamă amplă de tematici - aceasta vă va permite să faceți o diferență reală ca OPINION HERO. Sondajele pot fi despre preferințele turistice, părerea dvs. despre un anumit produs sau despre publicitate. Companiile pot folosi rezultatele de exemplu pentru a dezvolta noi produse sau pentru a le adapta la nevoile consumatorilor ca dvs.

De asemenea, folosim unele dintre sondaje pentru a preselecta grupe țintă pentru testări de produse, focus groupuri sau sarcini de cumpărător misterios.

S-ar putea și să fiți invitați prin email sau notificări când utilizați aplicația OPINION HERO. Dacă sunteți invitat prin email, puteți începe imediat după ce dați clic pe linkul sondajului: Vi se vor pune întrebări la care puteți răspunde dând clic sau introducând text. Puteți, de asemenea, să vă logați ocazional în cont pentru a vedea dacă ați ratat vreo invitație. Dacă sunteți invitat prin notificare, veți putea da clic pe linkul sondajului imediat pentru a răspunde comod la sondaj prin telefon.

Vă rugăm să deschideți și să răspundeți la sondaje folosind doar dispozitivul specificat. Dacă nu sunteți invitat la sondaj prin notificare, s-ar putea să nu fie adecvat pentru dispozitive mobile. După ce ați dat clic pe un sondaj, nu puteți redeschide sau continua folosind alt dispozitiv.

Was this helpful?
0

Primesc ceva dacă particip la un sondaj?

Da! Veți primi credite OPINION HERO pentru a participa la sondajele online sau prin aplicația OPINION HERO. Vă vom spune…

Da! Veți primi credite OPINION HERO pentru a participa la sondajele online sau prin aplicația OPINION HERO. Vă vom spune întotdeauna ce număr de Credite puteți obține dacă participați cu succes. Numărul de Credite variază în funcție de cât de lung sau complicat este studiul. Veți primi circa 300 până la 500 Credite pentru un studiu scurt, sau 3.000 până la 5.000 Credite pentru un studiu mai lung.

Vă rugăm să rețineți că va trebui să finalizați întregul sondaj pentru a primi Credite. Dacă se dovedește la începutul sondajului că nu vă potriviți cu grupul țintă necesar, sau dacă un număr suficient de persoane cu caracteristicile dvs. a participat deja, sondajul se va întrerupe înainte de a începe efectiv. Drept urmare, sondajul nu este considerat încheiat în totalitate.

Was this helpful?
0

La ce tipuri de testări de produse să mă aștept?

Fie că e vorba de gustat mâncăruri, testarea unei noi periuțe de dinți sau căști - tot ce contează este…

Fie că e vorba de gustat mâncăruri, testarea unei noi periuțe de dinți sau căști - tot ce contează este părerea dvs. despre gust, utilitate, design și multe alte aspecte. Mai întâi va exista un sondaj pentru a vedea dacă vă potriviți cu testul de produs. Dacă îndepliniți criteriile și ați fost de acord să participați, vă vom trimite acasă produsele despre care dorim să vă știm părerea.

Există și alte modalități de a testa produse ca OPINION HERO: Unele teste de produse au loc online, de exemplu dacă dorim să știm ce părere aveți despre o pagină de Internet sau o aplicație sau dacă produsul este prezentat ca video. Testele de produse pot fi efectuate și sub formă de focus groupuri, în care discutați despre produse cu 5 până la 10 alți OPINION HERO. Acest lucru poate avea loc online sau la o instituție de cercetare de piață. În cadrul unui interviu detaliat însă, veți spune unui cercetător - în persoană sau la telefon - despre părerile și experiențele dvs. cu produsul.

Was this helpful?
0

Primesc ceva dacă particip la un test de produs?

Da! În primul rând, vi se acordă o imagine din interior asupra dezvoltării de noi produse și veți avea șansa…
Da! În primul rând, vi se acordă o imagine din interior asupra dezvoltării de noi produse și veți avea șansa de a participa activ în proces. În plus, veți primi cu siguranță Credite OPINION HERO. Înainte de a participa, veți fi informat despre numărul de credite ce depinde de complexitatea testului. Uneori chiar veți putea păstra produsul - cu săptămâni sau chiar luni înainte ca consumatorii „obișnuiți” să o poată face!
Was this helpful?
0

La ce să mă aştept de la focus groupuri?

În focus groupuri veți discuta despre produse, mărci, servicii și alte chestiuni importante împreună cu alți 5 până la 10…

În focus groupuri veți discuta despre produse, mărci, servicii și alte chestiuni importante împreună cu alți 5 până la 10 OPINION HERO. Discuțiile sunt monitorizate de un moderator experimentat care se asigură că toate aspectele ce sunt importante pentru client vor fi discutate.

Mai întâi va exista un sondaj pentru a vedea dacă vă potriviți în focus group. Dacă îndepliniți criteriile veți avea șansa de a întâlni alți OPINION HERO pentru a face schimb de opinii - fie online, fie într-o locație centrală în orașul dvs. (cum ar fi o sală de conferințe de la un hotel).

Was this helpful?
0

Primesc ceva dacă particip într-un focus group?

Bineînțeles! Pe lângă discuțiile interesante și oportunitatea de a întâlni alți OPINION HERO, veți primi și o recompensă pe baza…
Bineînțeles! Pe lângă discuțiile interesante și oportunitatea de a întâlni alți OPINION HERO, veți primi și o recompensă pe baza efortului depus. Veți afla dinainte cât veți primi. Recompensa este creditată în contul dvs. sub formă de credite OPINION HERO. Și poate că, peste câteva luni, se va lansa exact produsul pe care l-ați sperat și opinia dvs. v-a fi adus o contribuție semnificativă acestuia.
Was this helpful?
0

La ce să mă aștept de la o însărcinare tip cumpărător misterios?

Ca și cumpărător misterios veți testa serviciile unei companii ca un client „obișnuit”. După ce s-a verificat într-un sondaj că…
Ca și cumpărător misterios veți testa serviciile unei companii ca un client „obișnuit”. După ce s-a verificat într-un sondaj că vă potriviți grupului țintă, veți primi informații în avans despre criteriile pe care trebuie să le respectați în timpul testului. Sarcina dvs. poate avea loc în locație, de ex. un magazin, un restaurant sau un atelier. Unele sarcini au loc și la telefon, de exemplu pentru a testa serviciile pentru clienți ale asistenței telefonice a companiei. Este foarte important ca pentru orice însărcinare cumpărător misterios să acționați foarte discret și ca vânzătorul verificat să nu știe cine sunteți. După ce ați făcut testul veți completa un chestionar despre criteriile discutate anterior, pentru a spune companiei ce experiențe ați avut la test.
Was this helpful?
0

Primesc ceva dacă particip la o sarcină cumpărător misterios?

Bineînțeles! Sunteți implicat direct în îmbunătățirea asistenței pentru clienți și a serviciilor și opinia dvs. poate face diferența. Mulți clienți…
Bineînțeles! Sunteți implicat direct în îmbunătățirea asistenței pentru clienți și a serviciilor și opinia dvs. poate face diferența. Mulți clienți se bucură să descopere punctele slabe în companiile testate și să continue să le repare. În plus veți primi și o recompensă în funcție de efortul depus. Veți afla dinainte cât veți primi.
Was this helpful?
0

Pot participa la studii dacă sunt în străinătate / în vacanță?

Puteți răspunde la sondaje doar în țara în care sunteți înregistrat. Toate studiile noastre implică un sondaj inițial scurt, ceea…

Puteți răspunde la sondaje doar în țara în care sunteți înregistrat.

Toate studiile noastre implică un sondaj inițial scurt, ceea ce înseamnă că nu puteți participa la studii dacă sunteți în străinătate. Când începeți un sondaj, mai întâi se verifică dacă vă aflați momentan în țara în care v-ați înregistrat. Așadar asigurați-vă că vă înregistrați doar în țara în care locuiți.

Was this helpful?
0